Dykkeruddannelse

Klubben uddanner Junior Open Water dykkere fra det fyldte 10 år og open Water dykkere fra 15 år til ?? Uddannelsen foregår med minimum 4 gange i svømmehal, teoriundervisning og 4 dyk i åbent vand, hvorefter certifikatet udstedes.

For at få dykkercertifikat skal du indbetale 3.200 kroner for certifikatet + 500 kroner for medlemskab af klubben, i alt 3.700 kroner til klubbens konto i Nordea bank. Når indbetalingen er registeret hos klubbens kasserer, modtager du et link til e-bøger, og undervisningen er herefter i gang.

Hvis du fortryder, har du ikke mulighed for at få pengene tilbage, da du ikke får en fysisk bog. Det link, som du modtager til e-bogen, kan kun bruges af dig, og klubben har derfor ikke mulighed for at tilbagekøbe bogen.

Inkluderet i certifikatet er :
E-bøger, leje af udstyr til svømmehal og dyk i åbent vand, teoriundervisning samt certifikat efter endt uddannelse.

Det du skal komme med er: En lægeerklæring for dykning.

Klubbens instruktører har undervist i mange år og har undervist/erfaring fra Grønland til Jamaica og Malta, samt mange andre steder, som eksempelvis efterskoler og naturligvis i Dykkerklubben Esbjerg.

Vi underviser både unge fra 10 år og voksne, der vil lære at dykke. Her er muligheder for alle, som ønsker at starte på en ny hobby.

Har du spørgsmål til ovenstående, bedes du kontakte os via klubbens hjemmeside og vi vil svare dig hurtigst muligt.

/Bestyrelsen