Nyt om DGI Prøvedyk d. 20.01.2019

Prøvedyk i Dykkerklubben Esbjerg, i samarbejde med DGI Swim Week

Der blev reklameret på klubbens hjemmeside, skrevet til klubbens medlemmer og sat opslag på Facebook til alle interesserede, som havde lyst  til et prøvedyk i svømmehallen søndag d. 20. januar 2019.

På dagen havde klubben indkaldt alle instruktører og hjælpere til at afholde eventen på sikreste måde,  alt udstyret var klargjort og nummereret, så det var nemmere at finde f.eks. størrelserne på svømmefødderne. Vi havde 10 sæt udstyr i alle størrelser og havde derudover 6 ekstra luftflasker med samt rigeligt med bly.

I forvejen havde 24 personer tilmeldt sig prøvedykket,  derudover mødte 3 personer der havde certifikat. På selve dagen mødte der over 30+ glade prøvedykkere, som tog ventetiden afslappet og med godt humør.

Alle kom i vandet og fik en god oplevelse til at tage med hjem. Klubbens medlemmer havde den store fornøjelse at give et indblik i, hvor dejligt det er at dykke i et fællesskab og under sikre forhold.

Vi har allerede fået 3 nye medlemmer til klubben og flere har ønsket oplysninger om hvordan man tager et dykkercertifikat i klubben.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.